Blog

Social media marketing

Dé manier om meer volgers op je bedrijvenpagina van LinkedIn te krijgen

Wil je het aantal volgers op je LinkedIn bedrijvenpagina verhogen? Mooi! Daar is nu namelijk een nieuwe functionaliteit voor beschikbaar.

Beheerders van een bedrijvenpagina kunnen sinds kort ook al hun persoonlijke contacten uitnodigen om de bedrijvenpagina te gaan volgen.

Hoe het werkt?

Meer volgers op uw bedrijvenpagina

Zorg allereerst dat je in de admin view (beheerdersweergave) van de bedrijvenpagina zit, rechtsboven zie je ‘NEW admin tools staan’.

Selecteer ‘invite connections’. Je kunt nu alle relevante contacten uit je persoonlijke lijst selecteren en zo uitnodigen om de bedrijvenpagina te gaan volgen.

Tip!

Maak (tijdelijk) meerdere personen beheerder van de bedrijvenpagina. Denk bijvoorbeeld aan collega’s met een groot en waardevol netwerk zoals directieleden, vennoten en adviseurs.  Zij kunnen dan ook al hun -voor de bedrijvenpagina- relevante connecties uitnodigen. En zo kom je al snel aan een mooi aantal relevante volgers.

Let wel: je kunt je connecties maar één keer uitnodigen. Het is daarnaast ook (nog) niet mogelijk om een persoonlijke boodschap aan je uitnodiging toe te voegen.

Mocht je  de admin tools niet kunnen ‘vinden’, stuur mij even een bericht. Ik help je graag verder. Veel succes.

Update: nog een nieuwe functionaliteit

Wanneer je een nieuwe connectie maakt op LinkedIn, krijg je vanaf nu ook de optie om het bedrijf te volgen waar deze persoon werkt. Dit gaat natuurlijk ook bijdragen in het vergroten van je aantal volgers. 

P.S. Volg ook direct even de bedrijvenpagina van Blue to Business op LinkedIn 😄

2 Comment(s)

 1. Klaas

  Ok, zoals jouw artikel vermeld doe ik dat maar even ‘Mocht je de admin tools niet kunnen ‘vinden’, stuur mij even een bericht. Ik help je graag verder. Veel succes.’

  Wij (https://www.linkedin.com/company/somprojectontwikkeling/?viewAsMember=true) waren met onze bedrijven pagina goed op weg connecties er voor uit te nodigen, maar wat blijkt? rond kerst ‘verdween’ de functionaliteit om cennecties uit te nodigen uit het keuze menu

  Alles al geprobeerd maar het lukt niet, enig advies?

  januari 11, 2020 om 10:19 am | Beantwoorden
 2. tanja

  Dag Klaas, bij een aantal bedrijvenpagina’s is de functionaliteit helaas weer uitgezet. Ik heb je een e-mail gestuurd.

  januari 13, 2020 om 5:08 pm | Beantwoorden

Reageer