Blue Plus abonnement

blue plus

Ik maak graag eerst persoonlijk kennis met jou om je wensen in kaart te brengen en om af te stemmen of dit abonnement daar het beste bij past.

Wat houdt een Blue Plus abonnement in?

  • In de eerste maand werk ik een positioneringsstrategie voor jouw kantoor uit en vat ik dit samen in een uniek merkpaspoort;
  •  Ik werk een marketingstrategie en actieplan uit met aanbevelingen voor het komende jaar;
  • We houden contact over de voortgang. Dat betekent in ieder geval één uur videobellen per maand om te sparren en de plannen verder aan te scherpen.
  • Er wordt een marketing dashboard op maat ingericht. In het dashboard worden al je relevante statistieken uit o.a. Google Analytics, Google Adwords, je LinkedIn bedrijvenpagina, LinkedIn campagne beheer en je e-mailmarketing software gebundeld. Je ontvangt in ieder geval maandelijks een overzicht van alle resultaten, zodat we de eerder gemaakte plannen hier gericht op kunnen bijsturen.

Heb je interesse in een abonnement?

Ik hoor graag of je nog vragen of specifieke wensen hebt.

Bel, app of mail mij óf laat je informatie achter op het contactformulier.