Structureel met je zichtbaarheid aan de slag én toch grip houden op je marketingkosten?

Gemiddeld moet een (onbekende) potentiële klant 8 tot 10 keer iets van jou voorbij zien komen, voordat hij of zij contact opneemt. Online moet je voor een lange periode aan bekendheid en vertrouwen werken, voordat een ondernemer klaar is om klant bij je te worden.

Als kantoor of heb je dus een langetermijnaanpak nodig. Met een abonnement ben je in ieder geval verzekerd van een jaar lang duurzame marketinginzet.

Bovendien geeft een jaar alle gelegenheid de samenwerking te optimaliseren. Ik leer jou, je team en klanten beter kennen en kan zo het rendement steeds verder verbeteren.

Een succesvolle marketingaanpak begint met het in kaart brengen van wat jouw accountants- of advieskantoor uniek maakt. Daarom zoom ik bij aanvang, in de eerste maand van je abonnement, in op je bestaansrecht, missie, visie en kernwaarden. Je huidige klantenbestand neem ik onder de loep. Samen geven wij invulling aan de ideale klant en formuleren we de ambities en doelstellingen van het kantoor.

Ik help je dus niet alleen aan een onderscheidend profiel, maar stel ook concrete actiepunten voor het komende jaar vast. Je hebt daarnaast maandelijks de beschikking over een sparringpartner die met je meekijkt én denkt. Wil je verdere ontzorging? De abonnementen kunnen uitgebreid worden met maandelijkse marketingrapportages en verdere hulp met je contentplanning.

 • Je kantoor wordt beter geprofileerd en je werkt aan meer naamsbekendheid;
 • Je bereikt structureel meer ideale klanten;
 • Je behaalt meer omzet uit bestaande klanten;
 • Je hebt maandelijks zicht op je ROI (bij ‘plus’ en ‘premium’ abonnement);
 • Je hebt de beschikking tot een sparringpartner mét kennis van de branche;

Kleine tot middelgrote accountants- of advieskantoren die meer focus nodig hebben, willen groeien en beter zichtbaar willen zijn. Kantoren die vanuit een doordachte marketingstrategie stappen willen maken en op zoek zijn naar praktische, nuchtere begeleiding.

De minimale afname van een Blue abonnement is een jaar. Daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar. Wil je per jaar betalen? Dan ontvang je 5% korting op onderstaande tarieven.

Merkpaspoort 1
Marketing actieplan 2
Maandelijks contact 3
Marketing dashboard 4
Contentplan op maat 5
blue basis

Blue Basis

€ 295,- per maand
blue plus

Blue Plus

€ 395,- per maand
blue premium

Blue Premium

€ 595,- per maand
blue basis

BLUE BASIS

€ 295,- per maand

Merkpaspoort 1

Marketing actieplan 2

Maandelijks contact 3

blue plus

BLUE PLUS

€ 395,- per maand

Alles van BLUE BASIS

Marketing dashboard 4

blue premium

BLUE PREMIUM

€ 595,- per maand

Alles van BLUE PLUS

Contentplan op maat 5

 • Toelichting abonnementen

  • In de eerste maand werk ik een positioneringsstrategie voor jouw kantoor uit en vat ik dit samen in een uniek merkpaspoort.
  • 2  Ik stel een marketingplan voor je op met aanbevelingen voor het komende jaar.
  • 3  We houden contact over de voortgang. Dat betekent in ieder geval één uur videobellen per maand om te sparren en de plannen verder aan te scherpen.
  • Er wordt een marketing dashboard op maat ingericht. In het dashboard worden al je relevante statistieken uit o.a. Google Analytics, Google Adwords, je LinkedIn bedrijvenpagina, LinkedIn campagne beheer en je e-mailmarketing software gebundeld. Je ontvangt in ieder geval maandelijks een overzicht van alle resultaten, zodat we de eerder gemaakte plannen hier gericht op kunnen bijsturen.
  • Per kwartaal wordt er een contentplan op maat voor je uitgewerkt. Samen bepalen we welke onderwerpen, we hoe, wanneer en via welke middelen plannen. Daarnaast sta ik tot je beschikking voor alle tussentijdse vragen m.b.t. deze content.*

*Deze contentplan begeleiding kan bijvoorbeeld uitgebreid worden met praktische hulp bij het bloggen (schrijven of redigeren) en profilering op LinkedIn.

Heb je interesse in een abonnement?

Ik hoor graag of je nog vragen of specifieke wensen hebt.

Bel, app of mail mij óf laat je informatie achter op het contactformulier.